строителство на къща

Казват, че всеки човек през живота си трябва да посади едно дърво, да построи къща и да отгледа дете. И трите не са леки задачи, но строежът на къща е вероятно най-трудното. Свързан е с комплекса документална подготовка, избор на строители, на строителен надзор, откриване на строителна площадка – ограждане на обекта, осигуряване на фургон, химическа тоалетна и най-важното постоянен контрол на работата. Всяка грешка в строителството означава допълнително оскъпяване на общата цена за къщата.

Строителна фирма Николов и Маринов ООД е специлизирана в строителството на къщи във Варна и областта – ние ще Ви отменим при целия процес, като едновременно с това ще Ви докладваме подробно напредъка на къщата, предоставяйки снимков и видео материал на всеки процес. Нашият опит ще работи за Вас като Ви съветваме относно всички въпроси, които обикновено изникват в процеса на строителството и довършителните работи. Освен че ще Ви предпазим от грешки и некоректни строителни фирми, каквито в прочем има страшно много на пазара, ние ще Ви спестим много време и пари и ще построим къщата в обещания срок. С Николов и Маринов цената за строеж на къща ще е тази, която сме Ви предложили, т.е. ще имате предвидимост и сигурност!

Свържете се с нас за безплатна среща и оглед!

Защо Николов и Маринов?

Защото ние можем и сме го доказали.
Защото качеството на грубия строеж Ви спестява пари при довършителните работи.
Защото след като се договорим, от нас няма да чуете “ей знаете ли какво стана…”, а ще имате сигурност и предвидимост на разходите.
Защото ще получите не просто строителство на къща, а управление на целия проект с постоянен контрол намясто от управителя на фирмата.
Защото ние ще Ви дадем ниска и обоснована цена за строеж на Вашата къща.
Защото нашият опит ще работи за Вас и ще Ви пази от скъпи грешки.

Какво казват клиентите за нас?

Обратна връзка- Николов и Маринов
"Оценяваме услията, които положихте, за да построите нашата къща за 4 месеца, в рамките на нашия бюджет и без никакви допълнителни ангажименти за нас!
Строителство на къщи до ключ
Васил Ангелов
Двуетажна къща 590 кв.м. - 2020 г.