Цени за строителство на къща

Тук ще откриете нашите цени за строителство на къща и услугите по дъвършителни работи като изолация, гипскартон, вертикална планировка, пречиствателна станция, сондаж и изграждане на път до къщата.

Ние от Николов и Маринов ООД не се крием, а заставаме с лицата си и не се срамуваме да покажем нашия ценоразпис. Има разбира се услуги, за които е нужно индивидуално договаряне, поради разнообразието от строителни материали на пазара, но все пак повечето работи си имат фиксирани цени, които както ще се убедите, са сред най-ниските на пазара. Не се заблуждавайте обаче – нашите цени са ниски, но качеството е високо, а сроковете – кратки!

обща цена за строителство на къща

Тук Ви предлагаме комплекса цена за строителство на къща, която включва материалите и труда, предложена за квадратен метър РЗП.

Цялостно
Строителство на къща

0.00 лв

Груб строеж на къща

430.00 лв/кв.м.

скатен покрив

105 лв/кв.м.

цени за строителни услуги

Цена за труд на квадратен метър с включена газ за газопламъчно полагане на битумната изолация.

Сондаж за вода за нуждите на къщата – миене и поливане със сондажна машина. Включва труд и цена на материалите, без вкл. напорна помпа (тя е в зависимост от дълбочината на сондажа)

Доставка и инсталация на необслужваема аеробна пречиствателна станция и връзването й към канализационната система на къщата. Вкл. материали, багер за изкопните работи и труд.

Полагане на цялостна система за топлоизолация с EPS 10 см, шпакловка и мазилка, цена за труд без материалите. Примерна цена за труд и материали с доставка до обекта (на Ангро) 60 лв./кв.м.

Полагане на цялостна система за топлоизолация с каменна вата 10 см, шпакловка и мазилка, цена за труд без материалите. Примерна цена за труд и материали с доставка до обекта 70 лв./кв.м.

Изграждане на пътя до къщата с шлайфан бетон с кварцова посипка за студо и износоустойчивост – включва труд и материали, полагаме  бетон С25

Изграждане на път с чакъл , вкл. доставка и полагане на чакъл и валиране с 30 тонен валяк

Вертикална планировка – оформяне на двора на къщата с багер/валяк/ръчен труд или изграждане на подпорни стени – според спецификата на терена

Турбозолна (машинна) гипсова мазилка до 3 см дебелина, вкл. материали и труд